Utevær i dag (bildedryss)

Heihei alle mine flotte lesere :) Idag har jeg og samboeren vært ute en tur, da det er sol og utrolig varmt ute med at vi bare er i februar enda. Jeg tok med meg mitt kamera (Pentax k-r) for å ta noen bilder når vi var ute. Kattene var også med på bildene :) Bare ei som ikke var i nærheten da vi var ute.
Grunnen til at vi gikk ute (utenom at det er så fint vær), var for å få start på scooteren min. Den har jo ikke blitt startet siden Oktober så da måtte vi jo se om den gikk enda ;)Alle koste seg ute også fikk jeg heldigvis start på scooteren etter litt tid :P hehe Gleder meg til å kjøre med den igjen, Må bare vente til været er litt mer stabilt slik at det ikke begynner å snø eller blir is på veien om jeg er ute å kjører :) 
 #foto #dyr #katter #frklien #utebilder #bilder #scooter #sol #fintvær #været #bildedryss #verdal #pentax

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ann Helen

Ann Helen

28, Verdal

Velkommen til min blogg :) Jeg er ei Verdals's jente på 27 år som bor sammen med min samboer og våre 4 søte små pelskledde "barn" ( Katter ;) ) Jeg kommer også til å skrive om hverdagen og det jeg brenner for :) Ta gjerne kontakt på frklien88@gmail.com om du har noen spørsmål til bloggen :) Kommer også mye om bryllupsplanlegging etterhvert, da jeg skal gifte meg den 9 September 2017 <3

Kategorier

Arkiv

hits