Personen bak bloggen!

Heihei :) Ville lage et innlegg om personen bak denne bloggen og matbloggen :)

Mitt navn er Ann Helen, jeg er 26 år (blir 27 år den 22 April). Jeg bor fortiden i ei sokkel leilighet på Verdal (Nord-trøndelag) sammen med min samboer. Vi flyttet hit 27 Juni 2014 og trives utrolig godt. Skal lage et innlegg av hvordan leiligheten vår ser ut og den fine utsikten som vi har :)

Jeg og samboeren møttes første gang Februar 2005, vi var et par på den tiden men ble slutt etter bare et par måneder. Vi møttes igjen 12 Februar 2014 og ble sammen 12 mars 2014 :) Vi var "ment to be" som de fleste sier når man møtes etter 9 år og følelsene bare blusser opp. Siden har vi vært sammen, har hatt noen opp og ned dager men hvilket par som ikke har det. Vi krangler sjelden, når vi først krangler så ler vi etterpå fordi vi skjønner ikke hvorfor vi ble så hissige på hverandre :P hehe

Som dere ser på bilde nedenfor, viser godt at vi har det morsomt sammen <3Per dags dato er jeg student hos NKI Nettstudier, går linjen Service og Samferdsel VG1 og håper på andre året neste år. Startet på NKI November i 2014 og er ferdig med eksamen i Oktober/November i år. Bare så utrolig synd at eksamen avgiften til privatister er så høye nå :( Håper de blir billigere når vi skal ta eksamen. Har hatt et par innleveringer, ligger på gjennomsnitt 5/6 allerede :) Flott å endelig ha så gode karakterer da gjennomsnittet mitt har vært 3 før. Søker også etter jobb, men jobbmarkedet er ikke noe å skryte av kan man si. Mange mennesker som søker jobb men for lite jobb rundt her jeg bor derfor er det ikke enkelt å få jobb om man ikke har den erfaringen de søker etter. Har fortsatt håp da :) 

Det jeg liker best å gjøre i fritiden min er å spille sammen med kjæresten (han er en gamer), være sammen med venner, shoppe (selvfølgelig), stelle kattene mine og lage MYE mat. Er det noe jeg virkelig elsker å gjøre så er det å lage mat til kjæresten, venner og familie. Beste følelsen er når de smaker på maten å du ser på de at de liker maten du har laget. Man føler seg så bra etter på at man faktisk har laget noe som andre liker :) Når jeg og kjæresten har litt fri fra skolen bruker vi å ha spillkvelder ( Diablo 3, Lego spill på Ps3, Super mario og WoT (world of thanks). Kan også spille kort og brettspill). 

Grunnen til at jeg startet denne bloggen var fordi jeg ville ha en blogg som gjenspeiler meg, bare at jeg har ikke vært så flink til å oppdatere den da det har skjedd så mye i familien og slikt at jeg rett å slett hadde glemt at jeg hadde en blogg. Jeg skal være flinkere med å oppdatere nå også skal jeg dele min hverdag, trening, kosthold og slikt med dere framover :) Jeg har også en matblogg (som desverre ikke har blitt oppdatert siden 2012) men den skal jeg også dele flere innlegg og oppskrifter på :) 

Da har jeg skrevet litt om meg og håper du har blitt litt bedre kjent med meg :) Alltid koselig om du la meg til som venn så kan jeg også følge deg :) Ha en flott fredag :)

#megselv #frklien #februar #personlig #personliginnlegg #ærlig #fakta

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ann Helen

Ann Helen

28, Verdal

Velkommen til min blogg :) Jeg er ei Verdals's jente på 27 år som bor sammen med min samboer og våre 4 søte små pelskledde "barn" ( Katter ;) ) Jeg kommer også til å skrive om hverdagen og det jeg brenner for :) Ta gjerne kontakt på frklien88@gmail.com om du har noen spørsmål til bloggen :) Kommer også mye om bryllupsplanlegging etterhvert, da jeg skal gifte meg den 9 September 2017 <3

Kategorier

Arkiv

hits